Categories
spatiegebruik

Telegraaf weet niet hoe je ‘sesamstraat’ spelt?

Terwijl ze het in de titel en het begin van het artikel wel goed doen, gaat het vanaf het kopje ‘Veel te slim’ ineens mis. Maar liefst drie keer op rij zelfs. En ook in de eerste zin van deze screenshot staat nog een spatiefout.

Spatiegebruik bij Telegraaf.nl


Bron Telegraaf.nl: “Ed Kennedy, journalist voor homo blog AfterElton, viel de uitspraak op en na onderzoek bleek dat het berichtje in een week is geplaatst waarin veel Amerikaanse steden Gay Pride vieringen hielden. “De makers van Sesam Straat zijn veel te slim”, aldus Kennedy. “Dit moet met opzet gedaan zijn.””

One reply on “Telegraaf weet niet hoe je ‘sesamstraat’ spelt?”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.