Categories
dtfouten spatiegebruik typefout

Informatiebord.nl: diverse foutjes in korte tekst

Hieronder staat hoe informatiebord.nl met je bestelling omgaat. Drie taalfouten in één zin. Een spatiefout, een grammaticafout (d/t-fout) en een tikfout. Dat biedt weinig vertrouwen in het eindresultaat van je informatiebord:

informatiebord.nl: taalfouten

Bron informatiebord.nl: “Bepaal vervolgens de afmeting en Informatiebord.nl fabriceerd het informatiebord in ANWB stijl, teksten worden altijd gecentreerd geplaatst en door onze grafich medewerker zo efficiënt mogelijk ingedeeld.”. Met dank aan Eric (via email).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.