JOMM: Meer inschrijvers op je nieuwsbrief


JOMM heeft een artikel geschreven met een aantal tips hoe je meer inschrijvingen krijgt op je nieuwsbrief. Correct taalgebruik hoort er blijkbaar niet bij:

Bron JOMM.nl: “Je kunt als bedrijf die actief is op internet haast niet meer onder een nieuwsbrief uit en is email marketing een essentieel onderdeel geworden van je internetmarketing. [..] Een formulier die rechtsboven op elke pagina staat valt direct op zodra een bezoeker op de pagina aankomt. Het plaatsen op iedere pagina van je website zorgt er voor dat ook bezoekers die op een andere landingspagina binnen komt als de homepage het inschrijfformulier voor je nieuwsbrief tegenkomt.”.
Tja. Het aantal fouten is niet eens te tellen eigenlijk…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.